Dras in i Australiensiska Noralyns atmosfäriska indiepop låt Education där sångerskan visar prov på poetisk talang och eget uttryck. Noralyns röst är otroligt intressant och nästintill hypnotiserande, att den sedan placeras in i ett musikaliskt landskap med mycket reverb passar helt perfekt. Det är storartat och vackert! 

Popmuzik Podcast

Produktionen är relativt organiskt renodlad, vi hör live-trummor, stråkar och akustiskt piano. Trumkompet för tankarna till stora artister som Florence + the Machine och Noralyn är hela tiden i kontroll av låtens narrativ och håller lyssnaren intresserad med sin dynamiska sång. 

Såhär säger artisten själv om låten: 

Education handlar om att vara villig att lära sig konstant. Det är så naturligt och passande att klaga på att saker är svåra eller förvirrande, men det finns en slags befrielse i att acceptera att vi kan växa genom obekväma eller svåra situationer och lära av våra misstag.”

Låten Education är den första från ett egenproducerad album som artisten släpper senare i år och det lovar definitivt stora saker från Noralyn

Lyssna på Education här! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011