Dras in i Australiensiska Noralyns atmosfäriska indiepop låt Education där sångerskan visar prov på poetisk talang och eget uttryck. Noralyns röst är otroligt intressant och nästintill hypnotiserande, att den sedan placeras in i ett musikaliskt landskap med mycket reverb passar helt perfekt. Det är storartat och vackert! 

Produktionen är relativt organiskt renodlad, vi hör live-trummor, stråkar och akustiskt piano. Trumkompet för tankarna till stora artister som Florence + the Machine och Noralyn är hela tiden i kontroll av låtens narrativ och håller lyssnaren intresserad med sin dynamiska sång. 

Såhär säger artisten själv om låten: 

Education handlar om att vara villig att lära sig konstant. Det är så naturligt och passande att klaga på att saker är svåra eller förvirrande, men det finns en slags befrielse i att acceptera att vi kan växa genom obekväma eller svåra situationer och lära av våra misstag.”

Låten Education är den första från ett egenproducerad album som artisten släpper senare i år och det lovar definitivt stora saker från Noralyn

Lyssna på Education här! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.