Dras in i Australiensiska Noralyns atmosfäriska indiepop låt Education där sångerskan visar prov på poetisk talang och eget uttryck. Noralyns röst är otroligt intressant och nästintill hypnotiserande, att den sedan placeras in i ett musikaliskt landskap med mycket reverb passar helt perfekt. Det är storartat och vackert! 

Popmuzik Popcast

Produktionen är relativt organiskt renodlad, vi hör live-trummor, stråkar och akustiskt piano. Trumkompet för tankarna till stora artister som Florence + the Machine och Noralyn är hela tiden i kontroll av låtens narrativ och håller lyssnaren intresserad med sin dynamiska sång. 

Såhär säger artisten själv om låten: 

Education handlar om att vara villig att lära sig konstant. Det är så naturligt och passande att klaga på att saker är svåra eller förvirrande, men det finns en slags befrielse i att acceptera att vi kan växa genom obekväma eller svåra situationer och lära av våra misstag.”

Låten Education är den första från ett egenproducerad album som artisten släpper senare i år och det lovar definitivt stora saker från Noralyn

Lyssna på Education här! 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.