Svenska disco-duon Tomode ger oss ytterligare en skimrande nostalgisk elektronisk pop-låt i nya singeln Golden Retriever. Jag måste säga att jag är väldigt svag för den här typen av sound, det är precis som att kliva in i soundtracket till en 80-tals sitcom. Precis rätt mängd nostalgi med en modern touch för att göra det intressant och verkligen stämma överens med hur pop-musiken låter just nu. Med en slagkraftiga titel ämnar Golden Retriever att få oss att sänka våra prestationskrav. Det är helt enkelt okej att inte ge 110% av sig själv i varje del av livet. Och vilken liknelse passar bättre då än den lekfullhet och glädje till livet som en Golden Retriever utstrålar och sprider kring sig. I min värld är det helt givet att låten ska heta just  Golden Retriever.

Popmuzik in Dolby Atmos

I singeln guidar Tomode oss igenom ett maffigt landskap av stora syntar, bombastiska pianoslingor och en stark basgång. Allt inringat i ett glittrande reverb. Det är upplyftande och bringar ren glädje!

Som sista smakprovet från en kommande EP ger nu alltså disco-älskande Carl Leanderson och Viktor Westerberg låten Golden Retriever. Av EP:n kan vi nog inte vänta oss något annat än ren och skär nostalgisk disco som är ämnad att dansa natten lång till. Men tills dess lyssnar vi på nya singeln. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.