pop

Ashley Zarah – Fakin’ it

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Ashley Zarah är en artist från Los Angeles. Hon har gjort sig ett namn med att släppa mörka poplåtar som bland annat Like I do och Everybody knows.

Nu är Ashley aktuell med EP:n Better Mess där fokuslåten heter Fakin’ it. En filmisk och snygg låt där sångerskan sjunger om att lögner aldrig löser problem, utan sanningen är oftast bästa vägen, även om det kanske gör ont att behöva konfrontera den.

Sångerskan berättar för bloggen:

“Om hela mitt koncept med dark-pop skulle behöva komprimeras till ett enkelt tema, skulle det vara “förnekelse och sanning” och Fakin’ it sammanfattar det hela perfekt. Det är en av anledningarna till att jag valde låten som EP:ns inledande spår.
Lögn och undvikande har aldrig löst våra problem. Även om de kan begrava dem en stund kommer det du begraver någon gång att dyka upp igen. Jag tillbringade så mycket tid och ansträngningar med att låtsas att något inte hände – jag trodde att ljuga och undvika det, att “fejka det”, skulle få problemen och mardrömmarna om mitt sexuella övergrepp att försvinna med tiden; ljuga verkade som det enkla sättet att så småningom glömma. I verkligheten förstärkte mitt förnekande bara traumat. Vi tycker att “ljuga oss igenom det” är en enkel väg ut, när det snarare håller oss fast vid de traumor vi är livrädda inför. Sanningen är faktiskt mycket enklare än lögnen; men svårt att erkänna; det är hälsosamt och det är bara svårt att möta i början.”

På det hela är Fakin’ it en stark låt som du inte vill missa och du hör den här nedan.Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.