Ashley Zarah är en artist från Los Angeles. Hon har gjort sig ett namn med att släppa mörka poplåtar som bland annat Like I do och Everybody knows.

Svensk Pop Apple Music

Nu är Ashley aktuell med EP:n Better Mess där fokuslåten heter Fakin’ it. En filmisk och snygg låt där sångerskan sjunger om att lögner aldrig löser problem, utan sanningen är oftast bästa vägen, även om det kanske gör ont att behöva konfrontera den.

Sångerskan berättar för bloggen:

”Om hela mitt koncept med dark-pop skulle behöva komprimeras till ett enkelt tema, skulle det vara ”förnekelse och sanning” och Fakin’ it sammanfattar det hela perfekt. Det är en av anledningarna till att jag valde låten som EP:ns inledande spår.
Lögn och undvikande har aldrig löst våra problem. Även om de kan begrava dem en stund kommer det du begraver någon gång att dyka upp igen. Jag tillbringade så mycket tid och ansträngningar med att låtsas att något inte hände – jag trodde att ljuga och undvika det, att ”fejka det”, skulle få problemen och mardrömmarna om mitt sexuella övergrepp att försvinna med tiden; ljuga verkade som det enkla sättet att så småningom glömma. I verkligheten förstärkte mitt förnekande bara traumat. Vi tycker att ”ljuga oss igenom det” är en enkel väg ut, när det snarare håller oss fast vid de traumor vi är livrädda inför. Sanningen är faktiskt mycket enklare än lögnen; men svårt att erkänna; det är hälsosamt och det är bara svårt att möta i början.”

På det hela är Fakin’ it en stark låt som du inte vill missa och du hör den här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011