Med en enkel gitarr och ett stämningsfullt synthljud inleder Paul Weinfield singeln Bedouin Moon. Låten blommar sedan ut tillsammans med trummor och elgitarr för att måla upp en berättelse om att vi alla behöver lite ensamhet då och då. Ensamhet för att grubbla och återhämtning, något som är viktigt även inom ett förhållande.

Popmuzik Lover Patreon

Bedouin Moon framförs av singer-songwritern Jeff Jacobs och hans behagliga röst gifter sig fint med låtens arrangemang. Själv tycker jag låten blev väldigt fin. Perfekt grubbel-låt skulle jag säga, vilket jag uppskattar väldigt mycket. Så lyssna och njut av Bedouin Moon här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011