Med nya singeln Stay ger Sophia oss andra låten från hennes nya kapitel inom sin artistkarriär. Hennes tidigare släpp Skin genererade en monumental framåtrörelse för artisten då hon fick uppbackning från både radio och press i hemlandet England. Artisten blev till och med utsedd av BBC som en av artisterna att ha koll på 2021. 

Apple Music

Men nu är vi inte här för att prata om tidigare singlar utan den nysläppta Stay. I singeln utforskar artisten resan fram till känslan av att inse hur man egentligen känner för någon. Artisten säger själv: 

”Låten beskriver en viss känsla, när du befinner dig i en situation du aldrig vill lämna, vill du bara glömma allt annat, lägga alla dina känslor på bordet och stanna kvar på den platsen för alltid.”

Singeln är i huvudsak gitarr-driven men med väldigt mycket snygga elektroniska inslag i forma av syntar, vocoder och arpeggiatorer. Låten är både drömsk och bär på ett mörker och vacker melankoli. Vad som även är riktigt snyggt och jag går igång på ordentligt är outrot för låten. Detta utgörs av ett klassiskt piano som hämtat ur en 1800-tals film. I min värld illustrerar pianoljudet ett blödande hjärta som längtar efter kärleken. Men jag kan ha helt fel, oavsett är det väldigt häftigt att överraska så på slutet. 

Ni hör singeln här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

KMR Studios
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.