Med nya singeln Stay ger Sophia oss andra låten från hennes nya kapitel inom sin artistkarriär. Hennes tidigare släpp Skin genererade en monumental framåtrörelse för artisten då hon fick uppbackning från både radio och press i hemlandet England. Artisten blev till och med utsedd av BBC som en av artisterna att ha koll på 2021. 

Skicka in din musik

Men nu är vi inte här för att prata om tidigare singlar utan den nysläppta Stay. I singeln utforskar artisten resan fram till känslan av att inse hur man egentligen känner för någon. Artisten säger själv: 

”Låten beskriver en viss känsla, när du befinner dig i en situation du aldrig vill lämna, vill du bara glömma allt annat, lägga alla dina känslor på bordet och stanna kvar på den platsen för alltid.”

Singeln är i huvudsak gitarr-driven men med väldigt mycket snygga elektroniska inslag i forma av syntar, vocoder och arpeggiatorer. Låten är både drömsk och bär på ett mörker och vacker melankoli. Vad som även är riktigt snyggt och jag går igång på ordentligt är outrot för låten. Detta utgörs av ett klassiskt piano som hämtat ur en 1800-tals film. I min värld illustrerar pianoljudet ett blödande hjärta som längtar efter kärleken. Men jag kan ha helt fel, oavsett är det väldigt häftigt att överraska så på slutet. 

Ni hör singeln här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011