Svenska NEIMY är tillbaka! Det var inte allt för länge sedan bloggen skrev om NEIMY och hennes singel Knife out my back, närmare bestämt tre veckor sedan. Helt underbart när vi får musik så frekvent från lovande Svenska artister. I nya singeln Prove me wrong bjuds vi på snygg falsettsång, stråkar och ett avskalat men ack så svängigt beat. Återigen eget, men väldigt kommersiellt gångbart och upplyftande. Det känns som att de två senaste singlarna från NEIMY verkligen håller samma linje sound-mässigt. Fortsätter artisten såhär har vi nog ett otroligt sammanhängde och magnifik EP att vänta oss. Nu har vi dessutom fått namnet på den hypade mini-samlingen låtar, nämligen Trust Youre Gut. Ett passande namn då det känns som artisten verkligen vågar gå sin egen väg genom årets två låtsläpp. 

Popmuzik Popcast

Fram tills EP:n lander lyssnar vi för fullt på Prove me wrong

Såhär säger artisten om låten: 

Prove me wrong handlar om den frustrerande känslan av att inse att vissa saker aldrig kan förändras, och att skapa fred med det men ändå hoppas på att personen i fråga ska bevisa att du har fel. Det är ett tröstande budskap till alla som också kämpar med en person som står dem nära och önskar att personen kan öppna ögonen och inse sina misstag.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.