Svenska NEIMY är tillbaka! Det var inte allt för länge sedan bloggen skrev om NEIMY och hennes singel Knife out my back, närmare bestämt tre veckor sedan. Helt underbart när vi får musik så frekvent från lovande Svenska artister. I nya singeln Prove me wrong bjuds vi på snygg falsettsång, stråkar och ett avskalat men ack så svängigt beat. Återigen eget, men väldigt kommersiellt gångbart och upplyftande. Det känns som att de två senaste singlarna från NEIMY verkligen håller samma linje sound-mässigt. Fortsätter artisten såhär har vi nog ett otroligt sammanhängde och magnifik EP att vänta oss. Nu har vi dessutom fått namnet på den hypade mini-samlingen låtar, nämligen Trust Youre Gut. Ett passande namn då det känns som artisten verkligen vågar gå sin egen väg genom årets två låtsläpp. 

DOLBY ATMOS

Fram tills EP:n lander lyssnar vi för fullt på Prove me wrong

Såhär säger artisten om låten: 

Prove me wrong handlar om den frustrerande känslan av att inse att vissa saker aldrig kan förändras, och att skapa fred med det men ändå hoppas på att personen i fråga ska bevisa att du har fel. Det är ett tröstande budskap till alla som också kämpar med en person som står dem nära och önskar att personen kan öppna ögonen och inse sina misstag.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011