Ge mig sensommar, en idyllisk kväll med vänner mat och kärlek som avslutas med en allsång och ett natt-dopp. Ungefär så känner jag när jag lyssnar på låten In A Place (The Bends) av bandet PRETTY. Om en inte det här är blir bandets största låt hitintills så är något fel. Trots att låten talar om en relation som är på och av känns det som om jag lyssnar till tonerna av Forever Young. Det är upplyftande, energifyllt och catchy. Förhoppningsvis känner fler som jag och adderar den här låten till sin playlist inför sommaren. 

Följ på Apple Music

Bandet PRETTY består av 5 medlemmar som tillsammans gör moder New Wave musik. Precis som jag tycker antyds i deras sound kommer de från Los Angelse. Var annars kan man skapa såhär perfekt ”road-trip i solnedgången musik”. Inspirationen får bandet från föregångare som The Killers och INXS, något sam jag absolut kan höra. Men definitivt tycker att de twistar till sitt helt egna unika sound. 

Den perfekta blandningen mellan energi, syntar och magiska gitarriff får ni i singeln In A Place (The Bends). 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011