Ge mig sensommar, en idyllisk kväll med vänner mat och kärlek som avslutas med en allsång och ett natt-dopp. Ungefär så känner jag när jag lyssnar på låten In A Place (The Bends) av bandet PRETTY. Om en inte det här är blir bandets största låt hitintills så är något fel. Trots att låten talar om en relation som är på och av känns det som om jag lyssnar till tonerna av Forever Young. Det är upplyftande, energifyllt och catchy. Förhoppningsvis känner fler som jag och adderar den här låten till sin playlist inför sommaren. 

Popmuzik in Dolby Atmos

Bandet PRETTY består av 5 medlemmar som tillsammans gör moder New Wave musik. Precis som jag tycker antyds i deras sound kommer de från Los Angelse. Var annars kan man skapa såhär perfekt ”road-trip i solnedgången musik”. Inspirationen får bandet från föregångare som The Killers och INXS, något sam jag absolut kan höra. Men definitivt tycker att de twistar till sitt helt egna unika sound. 

Den perfekta blandningen mellan energi, syntar och magiska gitarriff får ni i singeln In A Place (The Bends). 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

KMR Studios
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.