Hildur Höglind har tidigare släppt en knippe singlar på engelska. Bland annat har du kunnat höra Further apart och Mayday här i bloggen.

Nordiska Favoriter

Men nu är det dags för sångerskan att släppa sin första singel på svenska. Karaoke heter den och låten skildrar en relation på repeat, där sångerskan frågar sig om det är så smart att försöka igen när vi redan vet hur det kommer att gå?
Låten i sig är producerat till en medryckande och hitig poplåt med funkig känsla i beatet samt en doft av det svenska 90-tals pop-soulen. Skulle allt kunna tänka mig att Lisa Nilsson spelade in denna om den släpptes 1991. Men nu är det istället Hildur som står för sången och hennes parhäst är inte Mauro Scocco utan Joakim Buddee. Det funkar minst lika bra det skulle jag säga.

Lyssna här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011