Efter att ha släppt singlarna Sisters och Queen under 2020 går nu Mollie Minott in i 2021 med singeln False alarm. På låten sjunger Minott om att vara i ett förhållande där du känner dig inlåst. Om att gå in i samma dåliga vanor istället för att bryta sig loss. Där du väljer att stanna för att du är rädd för förändring och för att du är säker på vad du har, även om det inte är bra för dig. 

Nordiska Favoriter

Sångerskan berättar för bloggen:

”Detta är en påminnelse om att jag förtjänar det bästa i livet och förtjänar att få uppleva nya saker. Människor som ger dålig energi eller hindrar mig från det, får inte vara i mitt liv längre.”

False alarm är producerad till en upplyftande singel med en riktigt magisk refräng.
Älskar den 70-talsdoftande inledningen och hur låten som sagt blommar ut ordentligt i refrängen. Lägg sedan till Mollies soul-fyllda röst på det och detta blev verkligen en låt som gav mig den där ”wow”-känslan.

Så missa för all del inte False alarm som du kan lyssna på här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011