Christian Bruzelius inspireras musiken från 80- och 90-talet när han nu släpper singeln En bror med samma namn. En låt som hyllar vänskapen mellan två personer, som i detta fall faktiskt har samma namn.

Nordiska Favoriter

Produktionen är härligt medryckande och charmig. Låten byggs upp av lekfulla synthar och sköna trummor samt en läcker basgång. Lägg till ett oväntat stick i låten och du kommer att bli lika lycklig som jag blev när du hör En bror med samma namn för första gången.

“Min kompis och jag har hängt ihop i vått och torrt sedan fjärde klass och jag skulle inte vara den jag är idag om det inte vore för honom. Han är en fantastisk person och vi delar så mycket historia – världens bästa vän helt enkelt!”

Christian Bruzelius

En bror med samma namn föddes under sommarsemestern 2023 och är en omarbetning av en gammal låtidé som nu fått nytt liv. Christian berättar för bloggen:

”Originalet var mer av en ångestladdad tonårsberättelse med grunge-influenser, och det var faktiskt ganska skönt att känna att jag idag kan fokusera på det som är fint i mitt liv och skriva om det istället.”

Klicka igång och lyssna på resultatet här nedan.

Christian Bruzelius

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.