Christian Bruzelius inspireras musiken från 80- och 90-talet när han nu släpper singeln En bror med samma namn. En låt som hyllar vänskapen mellan två personer, som i detta fall faktiskt har samma namn.

Popmuzik Lover Patreon

Produktionen är härligt medryckande och charmig. Låten byggs upp av lekfulla synthar och sköna trummor samt en läcker basgång. Lägg till ett oväntat stick i låten och du kommer att bli lika lycklig som jag blev när du hör En bror med samma namn för första gången.

“Min kompis och jag har hängt ihop i vått och torrt sedan fjärde klass och jag skulle inte vara den jag är idag om det inte vore för honom. Han är en fantastisk person och vi delar så mycket historia – världens bästa vän helt enkelt!”

Christian Bruzelius

En bror med samma namn föddes under sommarsemestern 2023 och är en omarbetning av en gammal låtidé som nu fått nytt liv. Christian berättar för bloggen:

”Originalet var mer av en ångestladdad tonårsberättelse med grunge-influenser, och det var faktiskt ganska skönt att känna att jag idag kan fokusera på det som är fint i mitt liv och skriva om det istället.”

Klicka igång och lyssna på resultatet här nedan.

Christian Bruzelius

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011