Då var det dags att välkomna popmusik från ett av våra nordiska länder, nämligen Finland. 
22-åriga Lilian Young ger oss den starka låten Better Way, som lika gärna skulle ha kunnat vara skriven av självaste Julia Michael. Taget ur en dröm talar artisten om känslan av att ens partner är otrogen mot en. Trots att detta aldrig skett artisten själv vill hon försöka närma sig en förståelse till varför en person kan göra så gentemot en annan. Skriven helt av artisten själv är detta en ren och skär pop-banger. En gitarr-driven produktion med inslag av organiska ljud, blandas med snygga syntar och elektroniska trummor. Lilians röst är skör, men har ändå en nerv av pondus och frustration vilket verkligen är sinnesstämningen som låten vill leverera. 

Svensk Pop Apple Music

Lilian Young själv är uppvuxen i en musikalisk familj där hon omringats av musik så länge hon kan minnas. Dessvärre kämpade hon väldigt mycket med ångest och depression under tonåren, vilket gjorde att hon tillslut självisolerade sig. Något hon så småningom började ta hjälp för och blev allt bättre ifrån. En bidragande faktor till att hon kom på bättringsvägen var faktiskt musiken. Genom att skriva av sig av sina känslor genom text och musik kunde Lilian långsamt finna den inre styrkan att lita på sin egen förmåga. Något som nu resulterat i att hon nu tar steget ut som artisten Lilian Young. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011