Lagun är en svensk duo som består av Laura Lyth och Fredrik Sjöström från Stockholm. De debuterade i fjol med singlarna Shotgun och Take off vilket gav dem en hel del uppmärksamhet i olika musikpublikationer.

Nordiska Favoriter

Nu är det nytt år och det är dags för Lagun att släppa singel nummer tre: Land of Sharks. En varm och behagligt drömliknande indiepoplåt som kom till efter ett samtal om vänskap.

Duon berättar:

“Vårt sound inspireras och påverkas mycket av vilken miljö vi befinner oss i. I den här låten resulterade det i en väldigt luftig och energisk ljudbild, likt försommaren på Gotland.”

Få en försmak av den svenska sommaren tillsammans med Lagun när du hör deras mysiga poplåt här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011