She Made Me Do It är ett alternativt rockband från London som består av Shaheena Dax och Will Crewdson. De här här aktuella med singeln Otherworldly, som då är deras första nedslag 2021 efter EP:n Scorched i fjol.

Nordiska Favoriter

Otherworldly sjunger Shaheena om känslan av att bli förrådd. Hur man bara känner smärta och hjärtesorg inpå småtimmarna. Allt producerat till en energifylld låt med tung puls i produktionen och uttrycket i rösten, samtidigt som jag älskar det melodiösa arrangemanget. Så ge den en lyssning eller två här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011