Det nya namnet på den australiensiska musikscenen heter Callum Hawthorn. Denna 22-åriga sångtalang debuterade nyligen med de explosiva I do it confident. Nu skalar han ned produktionen en aning och visar en mer sårbar sida av sig själv. Sång och melodi står i perfekt harmoni på Break in och Callum imponerar med sina sångröst. 

Svensk Pop

”Jag håller ofta mina väggar uppe, men jag skrev den här låten om att låta någon bryta igenom den”.

Callum Hawthorne

Singeln kompletteras av en vacker video som går i vitt och styrker låtens tema. Produktionen utgörs av elgitarr och piano med atmosfäriska körer och en ljudbild som allteftersom växer sig större och starkare. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.