Med en förkärlek till teater och film tar denna Melbourne sångaren inspiration från John Lennon, Ben Folds och James Horner. Något bisarrt, lite skruvat men väldigt roligt! Sångarens signum är att göra ballader för allas fluffiga öron att höra. Det måste ju ändå vara bland det charmigaste jag hört!

Favoriter Apple Music

Låten You inleds med ett stråkarrangemang som för oss in i ett filmiskt landskap för att därefter gå över till en brit-pop inspirerad singer-songwriter produktion och top-line. För att därefter bli Billy Joel, flika in lite flöjter och till sist en maffig tonartshöjning. Det är otroligt härligt och befriande, kanske har artisten någonstans ett uns av sarkasm i sitt artisteri. Men oavsett är det lättsamt, det är musikal, det är film och det är helt eget.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.