Med en förkärlek till teater och film tar denna Melbourne sångaren inspiration från John Lennon, Ben Folds och James Horner. Något bisarrt, lite skruvat men väldigt roligt! Sångarens signum är att göra ballader för allas fluffiga öron att höra. Det måste ju ändå vara bland det charmigaste jag hört!

Nordiska Favoriter

Låten You inleds med ett stråkarrangemang som för oss in i ett filmiskt landskap för att därefter gå över till en brit-pop inspirerad singer-songwriter produktion och top-line. För att därefter bli Billy Joel, flika in lite flöjter och till sist en maffig tonartshöjning. Det är otroligt härligt och befriande, kanske har artisten någonstans ett uns av sarkasm i sitt artisteri. Men oavsett är det lättsamt, det är musikal, det är film och det är helt eget.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011