När en relation plötsligt tar slut står du där själv med dina tankar och känslor. Något som Carson Richmond fick erfara efter uppbrottet med sin flickvän. Efter att ha konstant drömt om henne och bokstavligen talat ”drunknat i sina drömmar” beslutade artisten sig för att skriva en låt om det. Resultatet hör ni i debutsingeln Drowning Dreams. En mid-tempo pop-låt med catchy refräng och stark sånginsats från denna kanadensiska sångaren. På grund av rådande pandemi är faktiskt just sången inspelad i Carsons egna hemmastudio, medan själva produktionen är färdigställd i Los Angeles. 

Covered PSB

Som aktiv i både körsång och acapella finns något intressant med Carson Richmonds röst när den möter en modern pop-produktion. Hans tonläge är inte riktigt den typen av kill-röst man är van vid i kommersiell pop. Den har en djupare nivå till som, något jag definitivt skulle säga är positivt, då det gör honom både unik och intressant för lyssnaren. Tidigare har sångaren släppt en jul-låt på Spotify, det här blir således hans första officiella singel. Och jag ser med spänning på att få följa Carsons växande pop-karriär.

Debutsingeln Drowning Dreams ser ni lyric-videon till här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011