Den pågående pandemin påverkar oss alla olika. Men en sak är universal, ensamheten har aldrig känns så påtaglig. Artisten Livia McKee upplevde nyligen väldigt tragisk följd av pandemin, nämligen att en av hennes vänner tog sitt liv. Något som omkullkastande begreppet mental ohälsa och resulterade en sorg som Livia McKee släppte loss genom musiken. Singeln Lillies är en hyllning till hennes bortgångs vän och eventuell inkomster som låten generar kommat att gå till en stiftelse för självmordsförebyggande insatser i USA . 

KMR Studios

Artisten själv är uppvuxen i Tyskland och USA. Anledningen till detta är för att hon är dotter till en föräldrar som tjänstgjort i det militära, och således behövde resa mycket mellan olika nationer. Idag är hon troligtvis tacksam för detta då det gjort att hon har en bredare förståelse för kulturella sammanhang.

Livias musik speglar meningen med livet, kärleken till andra och talar direkt från hjärtat. Tidigare har artisten släppt två EP:s, nu gör hon sig redo för den tredje. Som heter Ill ON THE MATCH. En EP som baserar sig på Livias första och sista år på gymnasiet. Där fångar hon den råa känslan av att förlora någon, vikten av vänskap och kärlek. Men för nu fokuserar vi på den vackra låten Lillies och hyllar alla som har det svårt i dessa tider. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

KMR Studios
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.