Den pågående pandemin påverkar oss alla olika. Men en sak är universal, ensamheten har aldrig känns så påtaglig. Artisten Livia McKee upplevde nyligen väldigt tragisk följd av pandemin, nämligen att en av hennes vänner tog sitt liv. Något som omkullkastande begreppet mental ohälsa och resulterade en sorg som Livia McKee släppte loss genom musiken. Singeln Lillies är en hyllning till hennes bortgångs vän och eventuell inkomster som låten generar kommat att gå till en stiftelse för självmordsförebyggande insatser i USA . 

Följ på Apple Music

Artisten själv är uppvuxen i Tyskland och USA. Anledningen till detta är för att hon är dotter till en föräldrar som tjänstgjort i det militära, och således behövde resa mycket mellan olika nationer. Idag är hon troligtvis tacksam för detta då det gjort att hon har en bredare förståelse för kulturella sammanhang.

Livias musik speglar meningen med livet, kärleken till andra och talar direkt från hjärtat. Tidigare har artisten släppt två EP:s, nu gör hon sig redo för den tredje. Som heter Ill ON THE MATCH. En EP som baserar sig på Livias första och sista år på gymnasiet. Där fångar hon den råa känslan av att förlora någon, vikten av vänskap och kärlek. Men för nu fokuserar vi på den vackra låten Lillies och hyllar alla som har det svårt i dessa tider. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011