Zenia Marshall är en sångerska från Kanada som i början av året debuterade med singeln Ain’t like you. Nu är det dags att följa upp den singeln med Heaven and hell som du kan lyssna på här nedan.

Nordiska Favoriter

Med nya singeln bjuder sångerskan oss på stark alt-pop om kärlekens kraft att både skapa känslor av lycka och smärta. Med stora känslor i uttryck och produktionen som resulterar i snygg slow motion pop skulle man kunna säga och allt är inramat i ett filmiskt uttryck.

Singeln kommer att förstärkas med en musikvideo som dimper ner den 26:e Februari, så den kan vara värd att hålla ögonen på.
Men tills dess så kan du lyssna på Heaven and hell här i bloggen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.