Zenia Marshall är en sångerska från Kanada som i början av året debuterade med singeln Ain’t like you. Nu är det dags att följa upp den singeln med Heaven and hell som du kan lyssna på här nedan.

Covered PSB

Med nya singeln bjuder sångerskan oss på stark alt-pop om kärlekens kraft att både skapa känslor av lycka och smärta. Med stora känslor i uttryck och produktionen som resulterar i snygg slow motion pop skulle man kunna säga och allt är inramat i ett filmiskt uttryck.

Singeln kommer att förstärkas med en musikvideo som dimper ner den 26:e Februari, så den kan vara värd att hålla ögonen på.
Men tills dess så kan du lyssna på Heaven and hell här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011