Förr eller senare kommer man oftast till en punkt när en helt enkelt bara är ”över det”. Ett ögonblick som oftast är förenat med en känsla av frihet och återtagande av sitt liv. Brittiska Edith har i alla fall kommit till den insikten i låten Over It. En glimrande synt-pop låt med starkt 80-tals sound och attityd som kan spilla över på många.  

Popmuzik Lover Patreon

Artisten skrev låten i ett skede av att hon inte bara var över relationen till sitt ex utan även till människor som inte tillförde något i hennes liv. Med låten vill sångerskan sända ett budskap om att ältande inte leder någon vart. Det handlar om att ta kommande i sitt eget liv och snarare tillåta sig att känna jobbiga saker för att sedan omvandla det till något som gör en starkare. Artistens favoritsägen är ”Du måste blöda i syfte att växa” ett ordspråk som hjälpt Edith växa både som artist och som människa. 

Låten Over It är första singeln från ett kommande album. Om singeln samt albumet säger Edith:

”Jag vill att människor ska veta att sårbarhet är ett tecken på styrka, även om låten Over It är en party-låt. Albumet har ett par spår där uppbrott sens från ett perspektiv av saknad och ånger. Det finns dagar då vi saknar den där personen extra mycket och dagar då vi inte känner en enda sak. Det är därför jag älskar att skriva om min känslomässiga kopplingar till människor genom olika erfarenheter.” 

Höj volymen och känn en känsla av self-empowerment när Edith ger oss styrkan att dansa oss igenom svåra stunder i livet. Låten Over it hör ni här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011