Tredje singeln från Kanadensiska BRDGS kommande EP heter Tonight (I’m Gonna Cry Myself to Sleep). Ironiskt nog släpptes denna anthem för de som sörjer förlorad kärlek på självaste alla hjärtans dag. Låten kontrasterar sött och salt i den mening att produktionen är upplyftande medan texten är sorglig och bär på mycket sårade känslor. Det är medryckande och hookigt. Tracket i sig är uppbyggt kring en akustisk gitarr, drivande trumbeat och bas. Enkelt effektivt och riktigt oemotståndlig pop. 

Skicka in din musik

Trots att pop emellanåt kan bära på en relativt slätstruken text finns det något starkt i just den här låten. Taskigt översatt är textraden: 

”Ikväll ska jag gråta mig själv till sömns, vakna upp med tårar på täcket, kanske är den sjunde gången den här veckan men det finns inget hopp om att du ska håll om mig. Men det är okej jag kommer gråta tills jag inte längre behöver.” 

Otroligt talande för hur många av oss ger igenom ett break-up. Det finns inget tydligt facit för hur en hanterar kärlek som längre inte är. Det gäller bara att hantera det på bästa sätt, och om det betyder att man måste gråta hela tiden så är det helt okej. 

Ni hör den starka pop-singeln Tonight (I’m Gonna Cry Myself to Sleep) från BRDGS här på Popmuzik. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011