Baby FuzZ bjuder in oss till en psykedelisk cirkus där vi får steppa in i hans berg- och dalbana till sinne. Galet, expressivt och väldigt underhållande. Gillar starkt när artister har en tydlig framtoning som gränsar till galenskap. Det är då det skapas magi!

POPMUZIK LOVER 2

I låten I’m trying my freaking best hör vi Baby FuzZ blotta sitt hjärta om hur hårt han försöker ge sitt bästa. En vacker pianoslinga som påminner om klassisk musik spelas och allteftersom hör vi både inslag av elektriska gitarrer och ljud som hämtade ur en cirkusföreställning. Det är emotionellt, eget och riktigt intressant att lyssna på. 

Låten I’m trying my freaking best är ett av spåren på artistens nyligen släppta album Welcome to the Future (Season 1). Ett album som jag definitivt tycker ni ska ta er lyssning på om ni gillar psykedelisk indie, med inslag av både punk och pop-rock. Påminner emellanåt lite om My Chemical Romance lysande album The Black Parade från 2006.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011