Med en öppning som påminner om The Weeknds Blinding Lights och ett sound som ramar in 2020 och troligtvis även långt in på 2021, hör vi svenska KEV sjunga om att fullkomligt hypnotiseras av någon, i låten som passande nog har titeln Hypnotized. Omgiven av ett atmosfäriskt landskap av 80-tals synthar och starkt drivande trummor levererar artisten sin starkaste singel hitintills. 

Svensk Pop Apple Music

Halmstad-födda Kevin Tullgren är ingen nykomling på pop-scenen. Första EP:n släpptes redan 2016 och han har därefter haft stora framgångar i bland annat Frankrike. 2021 markerar dock ett lite nytt sound med mer positiv energi och en önskan om att nå ut till ännu fler med sin drömska pop. 

Om låten Hypnotized berättar KEV: 

” Den här låten är ett bra riktmärke för vad som ska koma från KEV, stor inspiration från 80-talets storartade synthar och atmosfärisk men energifylld sång. Den här låten känns otroligt stark, kanske till och med den bästa låten vi gjort. Jag ser bara fram emot att släppa den här låten och göra den så stor som vi tror att den kan bli. Det ska bli skönt att starta en ny resa efter ett tag av tystnad” 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011