Med en öppning som påminner om The Weeknds Blinding Lights och ett sound som ramar in 2020 och troligtvis även långt in på 2021, hör vi svenska KEV sjunga om att fullkomligt hypnotiseras av någon, i låten som passande nog har titeln Hypnotized. Omgiven av ett atmosfäriskt landskap av 80-tals synthar och starkt drivande trummor levererar artisten sin starkaste singel hitintills. 

Popmuzik in Dolby Atmos

Halmstad-födda Kevin Tullgren är ingen nykomling på pop-scenen. Första EP:n släpptes redan 2016 och han har därefter haft stora framgångar i bland annat Frankrike. 2021 markerar dock ett lite nytt sound med mer positiv energi och en önskan om att nå ut till ännu fler med sin drömska pop. 

Om låten Hypnotized berättar KEV: 

” Den här låten är ett bra riktmärke för vad som ska koma från KEV, stor inspiration från 80-talets storartade synthar och atmosfärisk men energifylld sång. Den här låten känns otroligt stark, kanske till och med den bästa låten vi gjort. Jag ser bara fram emot att släppa den här låten och göra den så stor som vi tror att den kan bli. Det ska bli skönt att starta en ny resa efter ett tag av tystnad” 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.