Med en öppning som påminner om The Weeknds Blinding Lights och ett sound som ramar in 2020 och troligtvis även långt in på 2021, hör vi svenska KEV sjunga om att fullkomligt hypnotiseras av någon, i låten som passande nog har titeln Hypnotized. Omgiven av ett atmosfäriskt landskap av 80-tals synthar och starkt drivande trummor levererar artisten sin starkaste singel hitintills. 

Halmstad-födda Kevin Tullgren är ingen nykomling på pop-scenen. Första EP:n släpptes redan 2016 och han har därefter haft stora framgångar i bland annat Frankrike. 2021 markerar dock ett lite nytt sound med mer positiv energi och en önskan om att nå ut till ännu fler med sin drömska pop. 

Om låten Hypnotized berättar KEV: 

” Den här låten är ett bra riktmärke för vad som ska koma från KEV, stor inspiration från 80-talets storartade synthar och atmosfärisk men energifylld sång. Den här låten känns otroligt stark, kanske till och med den bästa låten vi gjort. Jag ser bara fram emot att släppa den här låten och göra den så stor som vi tror att den kan bli. Det ska bli skönt att starta en ny resa efter ett tag av tystnad” 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply