Efter att ha imponerat på mig med den ABBA-doftande singeln Do it all again, är duon Honey nu äntligen tillbaka med ännu en pop-pärla i form av When Harry met Sally. Duon som består av Miranda Öhman och Magda Skyllbäck ger oss klassisk pop som doftar 70-tal och en låt som självklart inspirerats av filmen med samma namn.

Apple Music Svensk Pop

Resultatet är en låt som handlar om vänskap och kärlek, men en romantisk produktion som hämtat inspiration från Rumours med Fleetwood Mac och även Hotel California av Eagles.

Jag är ju väldigt svag för detta måste jag säga. Snygga harmonier och melodier tillsammans med duons sång där allt passar så väl in med helheten av låten. Så för mig var detta ännu en fullträff med Honey.
Lyssna och njut här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.