Efter att ha imponerat på mig med den ABBA-doftande singeln Do it all again, är duon Honey nu äntligen tillbaka med ännu en pop-pärla i form av When Harry met Sally. Duon som består av Miranda Öhman och Magda Skyllbäck ger oss klassisk pop som doftar 70-tal och en låt som självklart inspirerats av filmen med samma namn.

Dolby Atmos

Resultatet är en låt som handlar om vänskap och kärlek, men en romantisk produktion som hämtat inspiration från Rumours med Fleetwood Mac och även Hotel California av Eagles.

Jag är ju väldigt svag för detta måste jag säga. Snygga harmonier och melodier tillsammans med duons sång där allt passar så väl in med helheten av låten. Så för mig var detta ännu en fullträff med Honey.
Lyssna och njut här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.