Tänk om varje timme kunde vara ”happy hour”, men precis som för mycket av vad som helst blir väl det tråkigt i längden också. Möjligt att det hade varit något att föredra i tider som dessa dock. Kanadensiska Felix Cartal samarbetar i alla fall med artisten Kiiara på den elektroniska dance-pop låten med just titeln Happy Hour. I låten hör vi hur sångerskan sjunger om sökandet efter något nytt varje kväll i hopp om att fylla tomrummet efter ett uppbrott. 

Nordiska Favoriter

Det finns inget tvivel om att den här låten siktar på att nå ut till de där folk-täta dansgolven, där man nästintill kan ta på stämningen. Tragiskt nog får dessa dansgolv fortsättningsvis förbli hemma. Men det ska väl inte hindra oss från att släppa på spärrarna och både dansa och sjunga loss till produktion och text i denna EDM-låt. 

Att Felix Cartal väljer att plocka in Kiiaras röst är ett gini-drag. Den är som klippt och skuren för den här typen av musik, den där vassa vocie-chopade rösten som hon gjort till sitt eget signum smälter perfekt in i ett elektroniskt EDM-klimat. Det här dock inte första gången Felix Cartal samarbetar med stora namn han har tidigare gjort remixer åt både Selena Gomez, Galantiz och finska Alma. Något som genererat miljontals streams och hyllningar från internationellt håll. 

Ni hör den här upbeat EDM-låten i bloggen, jag lovar att efter några lyssningar sitter det där droppet med flöjt-inspirerat ljud som en smäck. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.