Det är dags för Fredrik Dagvik och hans Ifred att följa upp singeln Eller från i somras vilket han gör med låten Blunda, så finns vi där.
Låten är en hyllning till härliga minnen som aldrig försvinner. Oavsett hur många år som gått, så finns de kvar. Det enda man behöver göra är att blunda så finns de där. Allt förpackat till en klassisk poplåt med medryckande refräng och melodi. Känns som en perfekt sommarlåt för att hålla liv vid årstiden ett litet tag till.

Skicka in din musik
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011