Keenan Smits är en kanadensisk sångare som bland annat hörts på ett par låtar på albumet Man On the Radio med JPA. Här är han dock aktuell med sin debutsingel Endgame. Här bjuder den Toronto-baserade sångaren oss på en medryckande poplåt om när känslorna för en vän blir starka och man känner att kemin borde kunna leda till något mer. Känns helt klart som en låt som både passar spel- och topplistorna. Så Endgame kan absolut bli mer the playoffs för Keenan som är ett namn att hålla ögonen på.

Följ på Apple Music
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011