Den 19-åriga sångerskan Grace Gaustad från Los Angeles är här aktuell med singeln Out of time. En låt som handlar om hur vi spenderar för mycket tid på det som inte är viktigt för oss.
Sångerskan berättar för bloggen:

”Tiden är inte oändlig och vi har en mycket begränsad mängd. Förra året sattes verkligen detta i perspektiv för mig och jag tror att många andra tycker hur dyrbar tid är med de människor vi älskar och de saker vi älskar.”

Out of time är första smakprovet från sångerskans kommande EP After Dark I och bjuder på en medryckande produktion och en stark melodi vilket jag gillade här. Extra plus för saxofonen i slutet av låten säger jag. Vad säger du?

Musikvideon till Out of time är inspelad i något som liknar ett garage med scen. Antar att det är så nära liveshower vi kunde komma 2021. Videon är regisserad av Benny Gagliardi och du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply