Den 19-åriga sångerskan Grace Gaustad från Los Angeles är här aktuell med singeln Out of time. En låt som handlar om hur vi spenderar för mycket tid på det som inte är viktigt för oss.
Sångerskan berättar för bloggen:

Dolby Atmos

”Tiden är inte oändlig och vi har en mycket begränsad mängd. Förra året sattes verkligen detta i perspektiv för mig och jag tror att många andra tycker hur dyrbar tid är med de människor vi älskar och de saker vi älskar.”

Out of time är första smakprovet från sångerskans kommande EP After Dark I och bjuder på en medryckande produktion och en stark melodi vilket jag gillade här. Extra plus för saxofonen i slutet av låten säger jag. Vad säger du?

Musikvideon till Out of time är inspelad i något som liknar ett garage med scen. Antar att det är så nära liveshower vi kunde komma 2021. Videon är regisserad av Benny Gagliardi och du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.