Sofia Karlberg imponerar stort med hennes senaste singel When the storm is over. En filmisk låt som snyggt byggs upp av piano och beats med en melankolisk känsla. Sjukt snygg känsla över låten som är skapad tillsammans med Martin Bustaard och Victoria Voss

Favoriter Apple Music

Sofia berättar för bloggen:

”Historien bakom låten handlar om ett förhållande som ligger på randen av att falla ihop. Du försöker hålla fast vid de sista goda delarna innan du inser att du bara måste gå igenom stormen, och allt du kan hoppas på är en regnbåge innan stormen är över.”

Till When the storm is over har Alvin Lindblom gjort en musikvideo som fångar känslan av låten och med svepande kameraåkningar skapar magi till musiken.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.