Den australiensiska sångerskan Isabel Wood är här aktuell med singeln Below zero. En emotionell låt om en relation som gått i spillror och detta förmedlar sångerskan snyggt med att sjunga att personens hjärta är kallt och under noll grader.

Nordiska Favoriter

”Melodin i refrängen hade fastnat i mitt huvud i flera veckor innan jag hittade rätt text för den. När jag väl hittade dem föll resten på plats väldigt snabbt. Jag är så glad att kunna starta 2021 med en ballad.”

Below zero är producerad av Tom Eggert och följer upp singeln Mind reader från i somras som du även kunde höra här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011