Med storslagen produktion som doftar Muse och melodi och harmonier som känns Keane är Day Felice här aktuell med singeln Stardust. En låt om jakten på de korta lyckorusen, om det så är droger eller berömmelse. Folk vars enda mål är att bli sedda och inte ta något ansvar.

Nordiska Favoriter

David Lindström i Day Felice berättar:

”Det är flykten från verkligheten som man kan uppleva i högsta grad av kändis och festkultur, den här typen av skimmer i fester utan gränser och fördärvad kändisbeteende.”

Resultatet är klassisk glamrock som målas upp tillsammans med en flygel som spelats in i en kyrka. (Bara en sådan sak). Day Felice visar än en gång att de inte är mycket för det stillsamma och avskalade, vilket jag älskar. Nej, detta är lätt bland det bättre som kommit från Göteborg på länge.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.