Med storslagen produktion som doftar Muse och melodi och harmonier som känns Keane är Day Felice här aktuell med singeln Stardust. En låt om jakten på de korta lyckorusen, om det så är droger eller berömmelse. Folk vars enda mål är att bli sedda och inte ta något ansvar.

Popmuzik Lover Patreon

David Lindström i Day Felice berättar:

”Det är flykten från verkligheten som man kan uppleva i högsta grad av kändis och festkultur, den här typen av skimmer i fester utan gränser och fördärvad kändisbeteende.”

Resultatet är klassisk glamrock som målas upp tillsammans med en flygel som spelats in i en kyrka. (Bara en sådan sak). Day Felice visar än en gång att de inte är mycket för det stillsamma och avskalade, vilket jag älskar. Nej, detta är lätt bland det bättre som kommit från Göteborg på länge.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011