Efter att ha släppt singeln I’m a new me i slutet av förra året är TSR här aktuell med singeln I’ll be ok. En låt om att kämpa sig igenom ett heartbreak. Att fortfarande vara kär men att mista det hela allt för fort. Allt producerat till ändå en upplyftande poplåt med stark melodi.

Favoriter Apple Music

Den Washington DC-baserade sångaren håller på att bli ett starkt och intressant namn bland HBTQ-artisterna där ute idag när han sjunger sina coming of age-låtar från en homosexuell ung killes synvinkel. Så definitivt värd att kolla in.

I’ll be ok är tagen från TSRs kommande EP Bummer Boy som släpps under våren.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.