Den kanadensiska sångerskan Michaela Slinger debuterade med singeln Flux 2019 och som bland annat släppte singeln Don’t wait i fjol som du även kunde lyssna på här i bloggen. Nu är hon aktuell med singeln Make you sad som är skriven tillsammans med Kevin Maher och Louise Burns. Här bjuder sångerskan på en skön mid-tempolåt som med behaglig melodi och snygga harmonier. En bra dos popmagi skulle man kunna säga och en låt som jag tror kommer passa många av läsarna i bloggen.

Skicka in din musik

Make you sad är tagen från Michaelas kommande debutalbum som släpps under våren.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011