Moon Rise City är en duo som består av Lauren Tracy och Indy Laville. De träffades i Vietnam och debuterade med singeln Shadows of the trees för ett år sedan. Nu är det dags för duon att släppa första singeln för 2021 vilket de gör med Crawling slowly. En soft pop/rock-låt som uppmuntrar folk som går igenom en jobbig period att hitta det bästa för dem för att ta sig igenom det hela.

Popmuzik Lover Patreon

”Låten handlar om att höra din inre sanning, och slitet mellan att följa ditt huvud eller ditt hjärta, rätt och fel, slåss eller fly.”

Låten tyckte jag bjöd på skön känsla och du kan lyssna på resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011