Bakom Telco hittar vi den New York City-baserade artisten Michael Gilbride. Han släppte EP:n My Name Is Not Kaiser i höstas och nu är det dags att följa upp med singel Minus nine. En låt som handlar om ensamheten man upplever när man försöker nå ens drömmar. Att det tar upp tiden så man inte hinner vara med de man verkligen bryr sig om.
Allt producerat till en upplyftande poplåt med stor känsla i produktionen och förväntansfulla trummor. Riktigt nice, så lyssna här nedan.

Svensk Pop Apple Music
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011