En av spellistorna som ingår i Apple Music är den som sammanställer årets mest spelade låtar. För mig som alltid behövt förlita mig på iTunes / Apple Musics statistik på låtnivå kan nu istället använda mig av denna spellista som då listar mina 100 mest spelade låtar under året. Spellistan uppdateras varje söndag under året och med det så gjordes den sista uppdateringen från 2020 i söndags.

Popmuzik Podcast

Spellistan bygger som sagt på låtar som spelats mest under året och inte på låtarna som släpptes under året, även om fokus under året oftast blir just årets låtar. Det gjorde att listans sex översta placeringar är från 2020, och sedan kom faktiskt So hard med Pet Shop Boys som fick en hel del spelningar under året bland annat för att det är en av favoritlåtarna med Pet Shop Boys och för att albumet Behaviour fyllde 30 då.

Så om du av någon anledning vill veta vad jag lyssnade på under 2020 så har du 100 starka poplåtar att uppleva här.
Vilka låtar lyssnade du mest på under 2020?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011