Singer-songwritern Freyr inleder sitt 2021 med att släppa singeln Americal Poster. En skönt avslappnad men samtidigt medryckande låt som inspirerats av en plötslig insikt om den mängd varor som dagligen fraktas över de sju haven, och som ledde till en spekulation om hur det skulle vara om varje fraktbåt hade ett band/orkester ombord. Överlag en härlig känsla på låten, så den får du absolut inte missa.

Svensk Pop Apple Music

Till låten har Freyrs syskon Vidar och Selma Flodgren skapat en animerad musikvideo som kändes nästan lite som spelet Little Big Planet i stil, vilket jag tyckte var riktigt härligt. Du kan se resultatet här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011