Det var inför julen 1994 som Mariah Carey släppte det som skulle bli en av de mest spelade och älskade jullåtarna. Inte nog att All I want for Christmas is you blev en monsterhit redan från start, där låten inlog förstaplatsen i de första länderna världen över, den är också en av de mest streamade låtarna inför varje jul. Låten har till och med rekordet på den mest streamade låten över ett dygn på Spotify med över 12 miljoner streams. Så det är något med denna bubblande låt som lyckas kombinera kärlek och jul på ett perfekt sätt. Mariah har verkligen lyckats träffa alla rätt med låten och fångat den där glättiga julstämningen i en och samma låt. Så jag skulle nog säga att All I want for Christmas is you är den ultimata jullåten.

Nordiska Favoriter

Här kan du även kolla in musikvideon till låten.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.