Det var inför julen 1994 som Mariah Carey släppte det som skulle bli en av de mest spelade och älskade jullåtarna. Inte nog att All I want for Christmas is you blev en monsterhit redan från start, där låten inlog förstaplatsen i de första länderna världen över, den är också en av de mest streamade låtarna inför varje jul. Låten har till och med rekordet på den mest streamade låten över ett dygn på Spotify med över 12 miljoner streams. Så det är något med denna bubblande låt som lyckas kombinera kärlek och jul på ett perfekt sätt. Mariah har verkligen lyckats träffa alla rätt med låten och fångat den där glättiga julstämningen i en och samma låt. Så jag skulle nog säga att All I want for Christmas is you är den ultimata jullåten.

Popmuzik Podcast

Här kan du även kolla in musikvideon till låten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011