Den tyska gruppen Roller Derby debuterade med singeln I wish tidigare i höstas. Nu är det dags för trion, som består av Philine Meyer, Manuel Romero Soria och Max Nielsen att släppa uppföljaren Flying high. En varm och skönt medryckande indiepoplåt med lätt drömliknande känsla. Väldigt behagligt skulle jag säga.

Popmuzik Podcast

I musikvideon till Flying high kan vi se Philine spela mot Laura-Sophie Warachewicz där vi får följa en person som drömmer om en annan under regi av Anja Gurres.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011