Getting older är tredje singeln från Emma Olivers kommande EP som släpps under nästa år. Låten är skriven tillsammans med produktionsduon Loyalties (John Michael Kanne och Dan Stringer) och tar upp ämnet om mental ohälsa och att inte känna sig säker i sig själv. En låt som skrev under några timmar och på vilken sångerskan verkligen ger en ärlig bild på sina känslor. Men också en låt som förhoppningsvis får folk att inse att de inte är ensamma i sin kamp med sig själva. Så lyssna på denna emotionella ballad här i bloggen.

Popmuzik Podcast
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011