Den finsk-italienska gruppen NOOA följer här upp singeln Wanderer som de släppte i höstas med Rosie. Här bjuder bandet oss på en bitterljuv poplåt som handlar om behovet att vara älskad. Allt producerat till en medryckande poplåt som färgats av 80-talet i synthar och produktion. Väldigt skönt och hitigt måste jag säga. Så definitivt ett måste att lyssna in dig på säger jag.

Covered PSB

Sångerskan Noora Salmi i bandet berättar för bloggen:

”Rosie är den karismatiska vän som alla har. Smart, vacker och begåvad, alltid i centrum för uppmärksamheten. Hon är ibland till och med lite giftig i all sin egenvilja. Du vet att hon inte är det bästa sällskapet, men ändå fortsätter du att umgås med henne.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011