Gustav Espenes och hans musikprojekt Limbic Void är här aktuell med singeln Hold on tight. Låten i sig skrevs när projektet startades 2012 och fanns under en period på SoundCloud. Nu är den sedan länge borttagen och denna version av låten är uppdaterad med dagens produktionsteknik för att vara mer av idag så att säga.

Följ på Apple Music

Hold on tight handlar om att vara på en mörk plats med något bra och vackert precis framför dig, men som du inte förmår att se. Det blir till att våga ta steget och inte låta någon bra gå förlorat, för man vet aldrig om möjligheten kommer igen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011