Jack Antonoff och hans Bleachers är tillbaka. Till sin hjälp på singeln Chinatown har han ingen mindre än självaste Bossen, Bruce Springsteen. Klart att två New Jersey-artister ska göra musik ihop. Resultatet är ju nästan som en poppigare Springsteen-låt så detta kan nog uppskattas av många där Bleachers sjunger om att återvända till ens rötter och vara rädd för att fastna där än en gång.

Popmuzik Lover

Bleachers släppte ju det lysande albumet Gone Now 2017 som bland annat innehöll min favoritlåt Don’t take the money. Nu håller han på att jobba på sitt tredje album där denna låt samt 45 nu redan är släppta.

Som bonusmaterial kan du här nedan se en liveinspelning från taket av Electric Lady Studios i New York.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.