NOPRISM är en duo från Newcastle i Storbritannien som består av Andrew Young och Mark Nelson. Tillsammans har de släppt singlarna Lisbon, Pieces och House of Smith tidigare i år och fått bra spridning på låtarna.
Nu är de aktuella med den medryckande singeln Happiness. En poplåt som känns hämtad från New Wave-eran med läckert elektroniskt arrangemang och stark melodi.

Nordiska Favoriter

Happiness handlar om utmaningen att vara i lockdown och känslan att det aldrig riktigt vill ta slut.

”Det var en tid då vi fick dagliga genomgångar från idioter som skrämde folket, som om de dagliga genomgångarna var någon form av samlingssamtal till den stora brittiska ”keep calm and carry on”-andan. Det var nonsens.”

Om arbetet med själva låten berättar Andrew:

”Vi ville inte göra det hela komplicerat, så låtens struktur är exakt densamma som den allra första demo jag skickade över till Mark. Jag gillar på sätt och vis hur de två refrängerna stöttar upp mellansektionerna. Det passar temat för låten som låter nästan frånvarande och distraherat.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011