NOPRISM är en duo från Newcastle i Storbritannien som består av Andrew Young och Mark Nelson. Tillsammans har de släppt singlarna Lisbon, Pieces och House of Smith tidigare i år och fått bra spridning på låtarna.
Nu är de aktuella med den medryckande singeln Happiness. En poplåt som känns hämtad från New Wave-eran med läckert elektroniskt arrangemang och stark melodi.

Popmuzik Popcast

Happiness handlar om utmaningen att vara i lockdown och känslan att det aldrig riktigt vill ta slut.

”Det var en tid då vi fick dagliga genomgångar från idioter som skrämde folket, som om de dagliga genomgångarna var någon form av samlingssamtal till den stora brittiska ”keep calm and carry on”-andan. Det var nonsens.”

Om arbetet med själva låten berättar Andrew:

”Vi ville inte göra det hela komplicerat, så låtens struktur är exakt densamma som den allra första demo jag skickade över till Mark. Jag gillar på sätt och vis hur de två refrängerna stöttar upp mellansektionerna. Det passar temat för låten som låter nästan frånvarande och distraherat.”

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.