Efter succén med debutsingeln Selfish love tidigare i höstas är det nu dags för den finska sångerskan ILON att följa upp med singeln Catch-22. Nya singeln bjuder oss på läckert rytmisk och avskalad pop där sångerskans röst i första hand får stå i centrum. Låten är skriven av sångerskan tillsammans med hennes producent Ilkka Wirtanen och handlar om att vara fast i ett förhållande, där det hela blir det klassiska moment 22, där lösningen på problemet också är anledningen till det.

DOLBY ATMOS

ILON berättar för bloggen:

”Trots att du erkänner varje litet fel i förhållandet verkar du inte ta språnget för att gå vidare från det. Rädslan för att inte veta vad som finns på andra sidan har fått dig att lindas runt fingret. Du skulle hellre vara eländig än att vara ensam. Den andra personen bryr sig inte tillräckligt för att göra något åt det, vilket sätter ännu mer press på dig att göra något åt det hela för din egen skull. Att inte vilja vara ensam var orsaken till att du först kom in i detta ouppfyllande förhållande. Det är ironiskt att du vet att du måste gå, men du kan inte vara rationell nog att faktiskt göra det.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011