Förra veckan släppte Kasbo sitt andra album The Making of a Paracosm. Med det följde den hyllade producenten från Göteborg upp Places We Don’t Know från 2018.

Popmuzik Podcast

Om själva albumet berättar Kasbo:

”Making of a Paracosm är ett mycket viktigt album för mig. Det utforskade så många olika aspekter av mig själv. Jag skapade det här albumet under ett av de bästa åren i mitt liv, men året därpå när jag arbetade på det var det värsta. Jag känner att detta gör att det fångar så många antal känslor. Från eufori till sorg. Från glädje till ilska. Det här är det mest fullständiga och direkta kreativa representationen av mig och jag är så glad att äntligen kunna släppa ut det i världen.”

Likt debuten samarbetar Kasbo med Frida Sundemo även denna gång. Låten heter Shut the world out. En drömliknande och snyggt dynamisk låt som omsluts av Fridas alltid fantastiska röst. Sångerskan berättar:

”Det handlar om att hitta denna oas i ditt sinne, en plats att fly. Ibland är det trevligt att bara stänga ögonen och drömma bort en minut, för det som är riktigt eller inte är inte alltid så uppenbart.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.