Förra veckan släppte Kasbo sitt andra album The Making of a Paracosm. Med det följde den hyllade producenten från Göteborg upp Places We Don’t Know från 2018.

Om själva albumet berättar Kasbo:

”Making of a Paracosm är ett mycket viktigt album för mig. Det utforskade så många olika aspekter av mig själv. Jag skapade det här albumet under ett av de bästa åren i mitt liv, men året därpå när jag arbetade på det var det värsta. Jag känner att detta gör att det fångar så många antal känslor. Från eufori till sorg. Från glädje till ilska. Det här är det mest fullständiga och direkta kreativa representationen av mig och jag är så glad att äntligen kunna släppa ut det i världen.”

Likt debuten samarbetar Kasbo med Frida Sundemo även denna gång. Låten heter Shut the world out. En drömliknande och snyggt dynamisk låt som omsluts av Fridas alltid fantastiska röst. Sångerskan berättar:

”Det handlar om att hitta denna oas i ditt sinne, en plats att fly. Ibland är det trevligt att bara stänga ögonen och drömma bort en minut, för det som är riktigt eller inte är inte alltid så uppenbart.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.