Nolan Feldpausch är artisten bakom Nolie. En sångare från Los Angeles som mes singeln Enough släpper sin fjärde singel. Låten är tagen från Nolies kommande EP Dontyoumind som släpps den 30:e Oktober. Här bjuds vi på medryckande indiepop där sångaren sjunger om att vara isolerad på grund av Covid-19 samtidigt som han är kär. Sångaren berättar:

Svensk Pop Apple Music

Enough känns som en feberdröm för mig. Jag ville försöka skriva om och förstå hela den här sitta inlåst hemma-grejen, allt medan jag nyligen fallit för någon. Så det här är verkligen jag som bara försöker få lite ljus på den ganska dystra situationen vi alla hamnat i.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011