Nolan Feldpausch är artisten bakom Nolie. En sångare från Los Angeles som mes singeln Enough släpper sin fjärde singel. Låten är tagen från Nolies kommande EP Dontyoumind som släpps den 30:e Oktober. Här bjuds vi på medryckande indiepop där sångaren sjunger om att vara isolerad på grund av Covid-19 samtidigt som han är kär. Sångaren berättar:

KMR Studios

Enough känns som en feberdröm för mig. Jag ville försöka skriva om och förstå hela den här sitta inlåst hemma-grejen, allt medan jag nyligen fallit för någon. Så det här är verkligen jag som bara försöker få lite ljus på den ganska dystra situationen vi alla hamnat i.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.