Alex Tierney är en 20-årig singer-songwriter från Dublin. Hans musik är likt en kombination av R&B och hiphop-produktion som mixas med folkpop. Bland influenserna hittar vi akter som Bon Iver, The Weekend, Ólafur Arnalds och Dermot Kennedy för att nämna några.

POPMUZIK LOVER 2

Alex debuterade tidigare i år med singeln Over the maybes och nu är det äntligen dags för honom att släppa singel nummer två: Painkiller.
Här sjunger Alex om den där första känslorna som kommer av ett brustet hjärta när du har så många frågor och behöver något för att bara få smärtan att försvinna. Allt emotionellt och snyggt framfört av sångaren där känslorna verkligen sitter på utsidan och man känner med Alex i varje ord han sjunger.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011