Robin Mellby har inspirits av artister som John Mayer, Ed Sheeran, James Bay och Gavin James när han skriver sina låtar. Hans souliga röst tog honom till Idol där han tyvärr röstades bort i gruppmomentet. Efter en singel 2017 kände Robin att det nu var dags att skapa något nytt.

Svensk Pop Apple Music

Först ut är singeln Wonder. En låt som färgats av 80-talet och där inspirationen istället känns som hämtad från Lionel Richie och Toto än ovan nämnda singer-songwriters, vilket jag såklart tycker är klart trevligare. Saken var den att låten började som en mer klassiks singer-songwriter-poplåt, men tillsammans med producenten Christian Andersen ändrade ljudbilden och känsla av låten för att bli just mer 80-tal.

Så om du vill uppleva en modern, klassisk 80-talsballad, ja då kommer Wonder definitivt att tillgodose dina behov. Lyssna och njut.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011