Robin Mellby har inspirits av artister som John Mayer, Ed Sheeran, James Bay och Gavin James när han skriver sina låtar. Hans souliga röst tog honom till Idol där han tyvärr röstades bort i gruppmomentet. Efter en singel 2017 kände Robin att det nu var dags att skapa något nytt.

Dolby Atmos

Först ut är singeln Wonder. En låt som färgats av 80-talet och där inspirationen istället känns som hämtad från Lionel Richie och Toto än ovan nämnda singer-songwriters, vilket jag såklart tycker är klart trevligare. Saken var den att låten började som en mer klassiks singer-songwriter-poplåt, men tillsammans med producenten Christian Andersen ändrade ljudbilden och känsla av låten för att bli just mer 80-tal.

Så om du vill uppleva en modern, klassisk 80-talsballad, ja då kommer Wonder definitivt att tillgodose dina behov. Lyssna och njut.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.