Sara Welff är en singer-songwriter med rötterna i Dalarna men som numera bor i Stockholm. Hennes musik är influerad av låtskrivare som Tracy Chapman, Cornelis, Mark Knopfler och Melissa Horn.

Nordiska Favoriter

Just Melissa Horn är ytterst ansvarig för inspirationen för Saras senaste singeln När vi hörde Melissa som du kan lyssna på här nedan. En fin låt om att vilja ha kärleken från en person som man aldrig kan få. Så vackert och ändå så smärtsamt på samma gång. Men det är ju precis det som en bra låt ska göra. Skapa känslor och bygga upp en berättelse som man både kan relatera till och fångas av.

När vi hörde Melissa är andra singeln från sångerskan kommande EP och följer upp Du räcker till som släpptes i somras.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.