pop

Alexina – Double tap

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Den London-baserade sångerskan Alexina ger oss ännu en stark hitlåt med nya singeln Double tap. Låten följer upp Where are all the boys från i somras som du även hörde här i bloggen.

Double tap handlar om den starka känslan av uppskattning för varje gilla-markering som man får på sociala medier eller när man matchas med någon snygging på en dejtingapp. Att det är alla gilla-markeringarna som gör en till en lite mer sedd människa.

Sångerskan berättar för bloggen:

“Jag chattade med en nyligen ensamstående flickvän häromdagen om datingappar – hon hade precis börjat använda dem – och jag blev påmind om hur helt beroendeframkallande de är. Jag erkände att jag brukade spendera timmar på att min telefon svepte, svepte, svepte – ingenting mer. Inget chatt eller något, bara en blick och rör inte blicken och dubbelklicka genom den rosa tonade linsen på Hinge eller Tinder. Jag kunde bokstavligen ligga på min soffa, natt efter natt, ignorera meddelanden från vänner för att gå ut och försöka hitta heta killar – den rush av spänning när du matchade med någon söt var oöverträffad! Så småningom lade jag ner telefonen och sa till mig själv “wow, du måste stoppa det här.”
Jag tror att vi alla kämpar med någon form av beroende av våra telefoner – de dopaminkickar, själverkännande, gillar. Skit! Vem har vi blivit? Vad hände med att engagera sig i den verkliga världen? Varför bryr jag mig så mycket om mitt virtuella jag?”

Double tap är skriven av sångerskan tillsammans med Rob Brinkman och du hör resultatet här nedan.


Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.